EURObizz Student Startup Award

UPDATE: de EURObizz Student Startup Award wordt verplaatst naar de 2e helft van november 2018. Een nieuwe datum volgt zsm!

(Netherlands)

Op vrjdag 22 juni 2018 organiseert Stichting EURObizz Friendz de eerste editie van de EURObizz Student Startup Award in Den Haag. Hiermee willen wij ondernemende studenten/leerlingen van Voortgezet Onderwijs en MBO stimuleren in hun ondernemende carrière.

Deelnemende teams worden voorgedragen door scholen die deelnemen aan het progrmma Ondernemen Op School van EURObizz Academy.

Locatie:
De Uithof
Jaap van Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Klik hier voor de routebeschrijving

De organisatie is in handen van:
Kubro.works
Website: www.kubro.works
Contactpersoon: Anke Kuipers
Telefoon:06-278 985 84

Voorlopig programma:

19:30-20:00: inloop en ontvangst met koffie/thee
20:00-20:05: openingsact
20:05-20:10: Welkom door bestuur EURObizz Friendz
20:10-21:10: presentaties
21:10-21:25: overleg jury en optreden
21:25-21:30: bekendmaking winnaar door jury
21:30-22:30: borrel (alcoholvrij i.v.m. minderjarigen)
22:30: einde

Juryleden:

Martin Diepeveen | Education Lead
Microsoft

Martin is een expert als het gaat om de onderwijssector en de digitale ondersteuning bij het leerproces. Dagelijks zet hij zich in om sterke relaties op te bouwen met de mensen met wie hij nauw samenwerkt – collega’s, partners en klanten – en helpt hun kennis en wijsheid uit te blinken en te delen met anderen. Of zoals Martin het zegt: “Mijn missie is om mensen te helpen van de behoefte en noodzaak om te leren naar te kiezen om te leren en te houden van leren!”

 

 

Menker Johannes | Sales & Marketing Professional

Menker is een zeer ervaren en gedreven professional met 16 jaar ervaring in sales, marketing en management. Op zijn cv staan inmiddels bedrijven als de Telegraaf Media Groep, Twitter, IPG Media Brands en Outrider/GroupM/WPP.
Hij heeft gewerkt met/voor beroemde merken zoals Daimler/Mercedes, Unilever, Proctor & Gamble, TomTom, Monsterboard, Sonos, Ebay, MTV Networks, Microsoft, Coca Cola, Nederlandse Spoorwegen, Burger King en nog veel meer. Daarmee is hij met recht een expert te noemen, met een no-nonsense en pragmatisch aanpak.en met een bewezen staat van dienst.

 

 
Ad van Beek | Retail Expert
Shopacademy

Ad is een gepassioneerde en gedreven ondernemer. Met 35 jaar ervaring in de detailhandel is hij een expert als het gaat om de retailsector en de verbinding met klanten (“dansen met klanten”). Of zoals Ad het zegt:
“Mijn drive en mijn passie zijn om mensen te helpen hun eigen kracht te ontdekken, om hen zelfvertrouwen en vleugels te geven om te vliegen. Dat is waar de magie gebeurt. Als ik een glimlach en een vonk in iemands ogen zie, weet ik dat de verbinding tot stand is gebracht en dat mijn ‘werk’ succesvol is geweest.”

 

 

De EURObizz Student Startup Award wordt mede mogelijk gemaakt door:

EURObizz Academy is de ontwikkelaar en uitvoerder van programma ‘Ondernemen Op School’.